Header logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Omgeving

Culinair genieten ter plekke

Blijf je liever lekker ‘thuis’, zodat je maximaal kunt genieten van ons comfortabele vakantiehuis met open haard? Maak het je nog makkelijker door gebruik te maken van catering Door het vuur. Van easy hap tot volledig verzorgde diners en van aangeklede borrels tot een lazy brunch. Meer weten? Bekijk onze culinair pagina

Sub Page Listing Image

Bezienswaardigheden

Het Rijk van Nijmegen bruist van de natuur, cultuur en amusement. Struin binnen tien (auto)minuten door de oudste winkelstraat van Nederland of strijk neer bij het sfeervolle huiskamercafé Oortjeshekken, 500 meter van het vakantiehuis. Bezoek de fantastische musea, zoals het Valkhofmuseum of het interactieve muZIEum, of wandel langs de wijnranken in Groesbeek; hét wijndorp van Nederland. Genoeg te doen en voor ieder wat wils!

Sub Page Listing Image

Wandelroutes

Vakantiehuis Nijmegen ligt te midden van complexe en avontuurlijke wandelnetwerken, dwars door bossen, heiden en uiterwaarden. Deze omgevingen veranderen mee met elk jaargetij, zodat u door het gehele jaar heen kunt genieten van de imposante natuur die Het Rijk van Nijmegen te bieden heeft. Loop de befaamde N70-wandelroute over de glooiende heuvels, of volg het eeuwenoude spoor van de romeinen voor een geweldig historische ervaring.

Sub Page Listing Image

Restaurants

Vakantiehuis Nijmegen is omgeven met een breed aanbod aan cultuur, horeca en bijzondere evenementen. Op tien (fiets)minuten afstand kunt u bijvoorbeeld heerlijk ontbijten, lunchen en dineren bij restaurant De Thornsche Molen.

De befaamde 4-Daagse meemaken? Eens per jaar, op de 3e dinsdag van juli, wordt in Nijmegen de grootste wandelprestatietocht ter wereld georganiseerd! Dit gaat gepaard met de 4-Daagsefeesten waarbij Nijmegen wordt omgebouwd tot festivalterrein waar binnen zeven dagen op meer dan 40 verschillende podia meer dan 1000 optredens worden gegeven. Een absolute must om mee te maken!

Morgen Internet - Zorgeloos website